dimarts, 27 d’abril del 2010

Dissabte 24 d’abril – GUILIN - CHENGDU


Avui tornem a gaudir del fantàstic esmorzar que donen a l’alberg (26Y pp, llet amb cereals, suc de taronja, ous ferrats amb bacó, torrades amb mantega i melmelada i té o café). Abans de marxar de Guilin anem a visitar el Fubo Shan, un petit turó càrstic que hi ha al mig de la ciutat (entrada 15Y). Per arribar al cim s’han de pujar 325 escalons. Des de dalt podem veure una part de la gran ciutat de Guilin i els altres cims que l’envolten (res a veure amb la sensació que es percep a Yangshuo, on els turons estan literalment dins la ciutat).

Llavors tornem a passejar pels llacs, i anem a dinar i preparar les motxilles per anar a l’aeroport per volar cap a Chengdu.
A 2/4 de 5 ens ve a buscar el taxi (80Y). L’avió surt puntual, i amb 1,5 hores de vol ens plantem a Chengdu.
Hem contractat el servei de pick-up de l’alberg on ens allotgem, i tant bon punt sortim amb les maletes ens recullen i ens hi porten (uns 45 minuts). Paguem 60Y. Ens allotgem en el súper recomenat i súper recomanable Sim’s Cozy Garden Hostel (hab.doble 160Y). La veritat és que és encantador, ja que la infraestructura i l’atenció són de primera. Hi ha un veritable ambient d’alberg i està pensat per ajudar als viatgers que s’hi allotgen.
PUBLICA: Isabel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada