dilluns, 12 d’abril del 2010

Dissabte 10 d’abril : Hangzhou - Tunxi

Marxem cap a l’estació de l’Oest a buscar el bus que ens ha de portar a Tunxi. Aquest cop anem amb taxi i ja n’hem après : li hem demanat al noi de recepció de l’alberg que ens apuntés (en xinès) que volíem anar a l’estació de l’oest. I fantàstic, no hem tingut cap problema.
Arribem a l’estació de bus, controls i escàners... i espera a sales grans. Com sempre sort dels números i no tenim problema en trobar el nostre bus.
Tot correcte, sortim puntual (9:20 h) i amb unes tres hores ens plantem a Tunxi (87Y cada bitllet).

Aquest cop ens traslladem amb bus local fins a l’alberg que teníem reservat. Anem un altra cop amb el tríptic de l’alberg per arribar-hi (les indicacions d’aquest posa que hem d’agafar el bus 9, però el xofer diu que no i ens fa agafar el núm. 2. Quan arriba a la cruïlla que ens ha indicat amb el dit ens fa una senyal i baixem. Arribem a l’alberg caminant)
Alberg ”Old Street Hostel” ; habitació doble amb bany a dins i tovalloles+llençols 387Y les tres nits. Està al carrer Lao Jie (Lao Jie, núm. 266) carrer de vianants ple de botiguetes de records, totes de fusta amb edificis huizhou de l’estil Ming. Molt maco i amb molt d’ambient fins ben tard.

Ens instal·lem a l’alberg i passem la resta del dia voltant per la ciutat i el carrer Lao Jie.

Sopem a un restaurant que hi ha davant de l’alberg, per cert molt bé. Quan hem entrat ens han assignat una taula i ens han donat una fusteta amb el número de la taula i tot seguit ens han assenyalat com una barra. Hi hem anat i allà hi havia exposat tot el menjar/plats (cru) que pots escollir. Tu mateix agafes uns blocs de comandes i vas anotant el que vols. Quan has acabat ho dones a la cambrera o a qui t’ho agafi i et seus a la taula. I vinga a gaudir. Un bon sopar per 50 yuans (uns 5 euros).
Entrada publicada per Isabel

1 comentari:

  1. Veig que us aneu sortint força bé. Tornareu com experts en llengues orientals. Dedueixo que us està fent bon temps, no?

    Bona sort i que tingueu bon temps!

    ResponElimina