dilluns, 19 d’abril del 2010

Diumenge 18 d’abril - GUILIN

Ens llevem i aprofitem el dia per voltar per Guilin. Primer volem anar a veure el Pic de la bellesa solitària. De fet ens quedem a l’entrada (és una mena de ciutadella antiga, amb el pic al bell mig), perquè hi ha una boira baixa que no deixa veure res. Com que hem de tornar a dormir aquí mateix d’aquí uns dies (tornant de Yanhgshuo i Ping’an), hem decidit que intentarem fer la visita si fa més bon temps a la tornada. Es tracta de pujar un turonet des d’on es té una vista molt bona de la ciutat i els cims del voltant. Avui no es veia ni el turonet ...
Llavors anem a visitar la Cova de la Flauta de Canya. Per arribar hem d’agafar el bus núm.3, i teòricament baixar a l’última parada. Anem fent parades, fins que el conductor es para en una (que no era l’última) i fa senyals perquè algú baixi. Com que veiem que ningú més baixa, decidim que ens ho diu a nosaltres, i baixem allà. Tot i que no li havíem dit on anàvem, estava clar que uns guiris com nosaltres només podíem agafar aquell bus urbà per anar a visitar la cova.
És una cova molt gran i maca, plena d’estalactites i estalagmites, amb il·luminació, i espectacle de música i làser inclòs. Hi ha una sala tant gran que diuen que pot acollir més de 1000 persones juntes.
L’entrada val tant com 90Y per persona; això sí, inclou una guia que fa un munt d’explicacions durant tot el recorregut. L’única pega és que la guia era xinesa, i les explicacions també ...
Acabada la visita, tornem a agafar el bus per anar cap al centre, i busquem un restaurant per dinar. Atenció! En trobem un on fan bistecs a la planxa, i també pots gaudir pel mateix preu d’un buffet d’acompanyaments i postres. Carai, avui sí que fem un dinar de carn i guarnició pel mòdic preu de 122Y.
Acabem de voltar pel poble, entre pluges i ruixats, fins que tornem a l’alberg.
Des de la recepció de l’alberg ja ens han encarregat les 3 properes nits a Yangshuo, i pel nostre compte hem encarregat,per internet, la nit que volem dormir a Ping’an, a la zona de les terrasses d’arròs de Longgji.
Amb la feina feta anem a dormir. I continua plovent amb intensitat a la Xina ...

Publica: ISABEL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada