dimecres, 24 de febrer del 2010

PREPARATIUS DEL VIATGE

Tema Visat de Xina : tota una odisea.
Ha costat molt arribar a aclarir el tipus de visat que necessitavem; una entrada, dues, multientrada ... Hem buscat per internet, hem intentat informar-nos-en , i és prou complicat.
Finalment varem aclarir que no es pot demanar un visat de turista multientrada. Per tant, hem demanat el de dues entrades (teniem el dubte de si al tornar del Tibet necessitariem un visat d'entrada; però no cal visat).
El visat serveix per un màxim de 30 dies. És a dir, que si agafem el visat de doble entrada, podem estar un total de 60 dies a Xina, utilitzant 30 dies després de cada entrada. O sigui, nosaltres estarem 40 dies a Xina, utilitzant una entrada del visat a l'arribar a Shanghai, i com que llavors anem a Hong Kong, i al retorn a Xina et cal visat, utilitzarem la segona entrada i disposarem a partir d'aquell moment de 30 dies més.
Hem de calcular que quan sortim de Hong Kong només podrem estar 30 dies més a Xina. I ull en no caducar el visat, que t'exposes a multes i arrest de presó.
El dia 19/02/10 varem anar al consulat de Xina a Barcelona a tramitar-lo, i el podrem recollir a partir del 26/02/10 (tarden una setmana a fer-lo).

1 comentari: