dimecres, 2 de juny del 2010

A Tokyo des del dilluns 31 de maig

Hem arribat a Tokyo, la capital, el nostre últim destí abans de la tornada cap a casa. Com molts ens estan dient: "això s'acaba".

Una ciutat amb més de 12 milions i mig d'habitants i el més sorprenent és que moltes vegades passejant pel carrer no se sent cap soroll (ni cotxes -tot i que en circulen forces-, ni gent cridant -tot i que en passeja molta-.

Aquí falta espai fins i tot per aparcar les bicicletes ...
Una altra cosa que ens té ben distrets és com vesteix bona part del jovent; realment és ben divertit passejar i anar observant.

L'exemple de la foto, tot i que aquesta noia està repartint propaganda, és un imatge real que pots veure pel carrer: vesteixen com si fossin nines o dibuixos manga. O d'altres formes ben modernes; però sempre el tret comú és anar ben curtes (les faldeilles són minuscules i les sabates de taló ben alt). També els nois vestixen tope moderns. No podem passar fotos perquè és molt difícil fotografiar a la gent pel carrer "amb tota la cara del món".

Hem pres vistes des de dalt dels edificis més alts de la ciutat. I hem passejat per part dels seus barris.
Amb tota la gent que hi viu, ens sorpren la relativa tranquil·litat que es respira (res a veure amb Shanghai, segons la nostra experiència).Ens falta comprovar la gent que es mou a les estacions de metro i tren a les hores punta. Però aviat ho farem. El que sí hem pogut veure és el pas de vianants que es considera el més concorregut del món; realment hi circula una quantitat de gent brutal.

Vaja, deixem unes imatges de Tokyo per tenir una idea.


PUBLICA: Isabel ^-^

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada