divendres, 4 de juny del 2010

Dia 3 de juny, encara a Tokyo (Japó)
Avui després d’esmorzar anem a fer la visita al Temple Senso-ji, al bell mig de Tokio.

Aquest temple està dedicat a la deessa Kannon, que representa la misericòrdia segons el budisme.

Ens torna a sorprendre (i no ens cansem de dir-ho) la quantitat de gent que visita aquests temples i la quantitat de diners que s’hi gasten; sempre tirant monedes a les “guardioles”, i comprant les butlletes de la fortuna. Per cert, davant de l’altar d’aquest temple trobem la guardiola més gran que hem vist fins avui.
Al voltant del temple trobem els típics carros “jinrikisha”. Cada un d’aquest carros ( 2 places ) és estirat per un noi/noia que mentre passeja als turistes va explicant coses dels llocs per on passa. Ens hem estat fixant que sempre ofereixen aquests serveis a parelles joves o de mitjana edat i del país. Aquest tipus de mitjà de transport l’hem trobat a tot Japó en els llocs turístics.

Sortint del temple passem a veure el Toyota Amlux, una mena de saló de l’automòbil exclusiu de la casa Toyota. Aquí gaudim dels simuladors de curses, molt divertits, i entrem a remenar tota la gamma de cotxes Toyota, una gamma completament diferent de la que es ven a Espanya o a Europa. Tot això en 5 plantes d’un edifici al mig de la ciutat. Pels que ens agraden els cotxes, un festival ...
Ja cap al tard tornem a Yokohama (on varem anar ahir), per veure la zona dels edificis i el parc d’atraccions il·luminat a la nit.

Tornant de Yokohama ens parem a passejar altra vegada pel barri de Shibuya.

PUBLICA: Isabel ^-^

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada