dimecres, 2 de novembre del 2011

INDIA

Ja portem quatre dies passejant per la India i us en fem uns apunts (passegem pel Rajhastan, al nord-oest de la India). Varem començar sortint de Delhi, anant cap a Mandawa, Nawalgarh, Bikaner, i ara som a Jaisalmer.


Primer de tot, hi ha molta gent, però molta ...

Estem passejant amb cotxe privat amb xofer: si, si, ni busos, ni trens, ni res de res ... i veiem que és la millor manera de veure tot això. El trànsit és un caos.

Totes les vaques van soltes per carrer, però totes tenen amo, i aquest cada dia els hi dóna menjar i les ha de munyir; però la carn és sagrada i no es menja. Totes corren lliures pel carrer però al vespre tornen a casa. I pobre de tu que toquis una vaca ! Veiéssiu com tots els conductors de moto, cotxe i rickshaw les esquiven ...

A l’India hi ha apart de l’indi (idioma), divuit llengües oficials: una per cada Estat.

Us pengem quatre fotos perquè veieu com és això.

Veureu que n’hi ha unes fetes al famós Temple de les Rates, a Bikaner.

Les 2 últimes són de l’hotel on ens hostatgem a Jaisalmer, una de la façana i l’altra des de dalt la terrassa.











5 comentaris:

  1. Hola!!!!!!

    Tela, tela, tela però si sou els reis de l'India, no m'ho puc creure i jo a Le Papier esperant que m'entrin nuvis per després divorciarse.... com us envejo, aquest vespre enlloc de veure Salvame de Luxe mirarem les vostres fotos amb el meu maridet i direm quins Malparits!!!!!!!! i els mosquits indis com s'estan portant?????? cuideu-vos molt (k ja ho feu) i si us fa falta un euro digueu-m'ho que el trec de la nevera.
    Us estimem molt
    Marga

    ResponElimina
  2. Temple de les rates!!! No cal anar a l'India per això, la veritat ... La millor foto és la del hotel últim, sembleu dos rajàs, que inusual en vosaltres aquest turisme d'elit! Us esteu "ensenyoran", us feu grans, jijiji. Que vagi moooolt be.
    Isabel Lisnier

    ResponElimina
  3. Com sempre, viatjo a aquests països a través dels vostres ulls i experiències.
    Moltes gràcies pel treball que us significa aquest blog, però tingueu clar que ho gaudim de totes totes.
    Aquí a Catalunya ens està diluviant. No arreu, però si de forma àcrata i hi ha hagut inundacions.
    Veurem si les fires es poden clausurar amb els focs!
    Molts petons i records de tota la secció.
    Ester

    ResponElimina
  4. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh més fotos.... l'enveja és sana???? veig k feu molt bona cara això de ser vegeterià (m'ho han xivat) veig que prova molt bé, potser és per què no heu provat les rates, encara.... Els hotels dignes d'uns "motxileros" com vosaltres... vaja tela peró si sou uns marahas! bé seguiré fent invitacions de casament que diuen que el treball purifica (mentre els altres estan viatjant per l'Índia....) Sniffffffffff

    Marga

    ResponElimina
  5. Ei, molt xulo! Si teniu un moment, podrieu fer-me una petita explicació del viatge, ´soc la glòria, veïna dels teus pares. A10!

    ResponElimina